De flow is kleurrijk, feestelijk, hoera en spannend net zo veelzijdig als de stad !

 

Stadsbiet avonturen zijn er in workshops, stadswandelingen, en het bereiden van gerechten of hapjes en drankjes met eetbare planten uit de stad. Deze worden apart, als pakket of als Lab aangeboden. Op locatie, tijdens een event, festival of gewoon bij je thuis. 
Lees hieronder enkele suggesties : 
 

 

High tea met guerillafood

Een high tea met vier gangen van guerilla food. Van verschillende planten of kruiden worden hartige en zoete lekkernijen gemaakt. Hierbij kan ook een plant in de hoofdrol staan.

 

Avontuurlijke workshops

Afhankelijk van het seizoen en publiek of speciale wensen wordt een workshop samengesteld, waarbij de deelnemers zelf aan de slag gaan. Dit kan zijn het verzamelen van planten en bereiden, of het inmaken en bewaren van planten.

 

Pluktocht in stadsomgeving

Stadsbiet trakteert je op een unieke stadswandeling waarbij de stadnatuur de route bepaald. Ontdek de kwaliteiten en schoonheid van verborgen groen bij plekjes waar je het niet verwacht.

 

Events met hapjes en drankjes

Stadsbiet laat iedereen graag kennismaken met de smaken en kwaliteiten van stadsplanten. Kom snoepen en proeven van de hapjes en drankjes van Stadsbiet.

 

Ontdek de kwaliteit van het seizoen

Elk seizoen is op zich een ontdekking. Welke planten, bloemen, bessen of noten zijn er te vinden in en om Rotterdam en wat kun je er voor lekkers mee toveren. In een workshop laat Stadsbiet zien en proeven wat er te vinden is.

 

 

 

Nieuwsgierig naar de maatwerk mogelijkheden laat het ons weten. Stuur een bericht