de Dames van stadsbiet ....

 
nemen je mee op avontuur in en rondom de stad. Op een bijzondere manier laten wij je kennis maken met de kwaliteiten van de stad. Naast dat we je de stadsnatuur laten zien willen wij je deze ook laten proeven en te beleven.
 

Leah Groeneweg heeft alle kennis over planten paraat, alles wat groeit en bloeit in en om de stad. Zij heeft uiterst gedetailleerd leren kijken en de kwaliteiten van de stadsnatuur leren herkennen. Daarnaast is zij altijd nieuwsgierig en zoekt zij de uitdaging op om met wat zij zelf plukt en oogst de lekkerste creaties te maken.

Leah werkt verder als klassen assistente en is zij ook actief onder de naam Bloemenpad

 

Monique Ravensberg houdt zich bezig met beeld en beeldmateriaal. Beelden communiceren zoveel makkelijker dan tekst. Haar creatieviteit kan ze ook kwijt in om voedsel uit de stad om te toveren tot gezonde lekkernijen die het seizoen omarmen.

Monique is naast stadsbiet actief als sociaal ondernemer onder de naam moromoro geursieraden en home accessoires

 

Ariane Lelieveld gelooft in de zelfvoorzienendheid van de stad. Om dit te voor elkaar te kijken moeten er anders naar de huidige stad gekeken worden. De stedelijke infrastructuur die we tot nu toe hebben aangelegd en onderhouden is gebasseerd op oude patronen. Om de stad te overleven en gezonder te krijgen zouden we alle kansen moeten onderzoeken om de kringloop binnen de stad zelf te sluiten. De stad als een groot samenwerkend systeem van mensen, natuur en er je hoofd boven water houden met het genereren van inkomsten. 

Ariane is werkzaam als zelfstandig architect onder de naam ARiquitectura, advies in zelfvoorzienende gezonde woningen en wijken.